Fırat Albayram kimdir? Fırat Albayram oynadığı diziler hangileri?

Eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte içerik ürettiği ‘Noluyo Ya’ isimli YouTube kanalı ile son dönemde ününe ün katan Fırat Albayram’ın kim olduğu, hangi dizi ve filmlerde yer aldığı da büyük bir merak konusu oldu. Fırat Albayram kim, kaç yaşında, hangi filmlerde rol aldı, boyu kaç, ne zaman evlendi? Hepsi haberimizde…

Asıl mesleği oyunculuk olan fakat son dönemlerde daha çok dijital mecrada eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte içerik üreten Fırat Albayram, bir süredir en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Albayram’ın hayatı, meslek hayatına başlayışı ve Ceyda Kasabalı ile evliliği; hayranları tarafından büyük bir merak konusu oldu. 

11 Ocak 1985’te dünyaya gelen Fırat Albayram, izmir Bornova Lisesi’nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Atv’de yayınlanan Adanalı, Show TV’de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D’de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Ayrıca eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte Twitch üzerinde canlı yayınlar yapmakta ve ‘Noluyo Ya¿’ YouTube kanalında içerik üretmektedir. 

fırat albayram

Fırat Albayram’ın Filmografisi:

  • 2008 – Adanalı
  • 2011 – Kayıp Aranıyor
  •            Sen de Gitme
  • 2012 – Suskunlar
  • 2013 – 10. Köy Teyatora
  • 2013 – Merhamet
  • 2014 – Kaçak Gelinler
  • 2014 – O Rüzgâr
  • 2015 – Mutlu Ol Yeter
  • 2015 – Fabrika Kızı
  • 2015 – Baba Candır
  • 2016 – Biz Size Döneriz
  • 2016 – Şef Şefik
  • 2017 – 2018 Savaşçı
  • 2019 – Hababam Sınıfı Yeniden
  • 2020 – Bize Müsaade
  • 2021 – Hababam Sınıfı Yaz Oyunları
  • 2021 – Tozkoparan İskender

fırat albayram ceyda kasabalı düğün

Fırat Albayram 2916 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ceyda Kasabalı ile evlenmiştir. Ünlü çift, YouTube kanalları olan ‘Noluyo Ya’ ile birlikte Twitch üzerinden de yayınlar yapmaktadır. Fırat Albayram boyu 1.82 cm kilosu 84 kg ve burcu Oğlak‘tır. 

Yorum yapın

iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, hatay escort, iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, iskenderun escort, antakya escort, antakya escort, bursa escort, bursa escort, hatay escort, diyarbakır escort, diyarbakır escort, elazığ escort, elazığ escort, arsuz escort, arsuz escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, denizli escort, adana escort, adana escort, adana escort, adana escort, adana escort, malatya escort, malatya escort, eskişehir escort, eskişehir escort, manisa escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, izmit escort, ısparta escort, ankara escort, ankara escort, gaziantep escort, gaziantep escort, gaziantep escort, seks hikayeleri, erotik hikayeleri, erotik seks hikayeleri, sakarya escort, sakarya escort, sakarya escort,
şişli escort
bursa escort kocaeli escort izmit escort escort bursa ankara escort pendik escort tuzla escort
izmit escort kocaeli escort
istanbul escort beylikdüzü escort
escort ankara